fbpx
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

  Reserveren tijdens Corona

  Bombeke Last Minute Camper Huren
  Camper reserveren tijdens corona (Covid-19)

  Er zijn veel vragen gerezen over het boeken van, of reizen met een camper, sinds de uitbraak van het Corona virus COVID-19. We leggen graag uit hoe je ook met de huidige maatregelen gewoon nog heerlijk kunt genieten van de camper. Verder informeren we je op deze pagina ook doorlopend over de voorzorgsmaatregelen die we in deze periode bij Bombeke nemen.

  Hoe kan ik nog op reis met een camper? 

  Juist in deze tijd kun je het beste met een camper op pad. Een camper fungeert namelijk als je persoonlijke, comfortabele quarantaine omgeving op wielen. Omdat je zelfvoorzienend bent met een keuken en slaapplekken aan boord ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van hotels en restaurants. Bovendien vermijd je zo de drukte van openbaar vervoer en hotels met gemeenschappelijke faciliteiten. Met een camper is het tenslotte heel eenvoudig om 1,5 meter afstand te bewaren naar anderen. Wanneer je verder met de keuze van je bestemming en route onnodige drukte vermijdt, kun je dus vrij reizen zonder de aanbevelingen van het RIVM uit het oog te verliezen.

  Hoe worden de campers schoongemaakt?

  Ben en zijn team zijn zeer toegewijd aan het leveren van schone en betrouwbare campers. Bovendien zorgen wij dat we voldoen aan de hoge normen voor veiligheid en netheid, waaronder het reinigen van hun voertuigen met een desinfecterend middel voor en na elke verhuur. Het Corona virus wordt verspreid door contact met anderen en overleeft niet lang op oppervlakken. Gecombineerd met het afzien van fysiek contact tijdens de overdracht, zorg je ervoor dat je het risico op besmetting tot het uiterste beperkt. Je kunt meer informatie over het virus vinden op de website van het RIVM.

  Toe aan vakantie? Vraag direct vrijblijvend de beschikbaarheid van uw voorkeursdata aan!
  Direct weten of jouw datums nog beschikbaar zijn? Vraag direct vrijblijvend de beschikbaarheid van jouw voorkeursdata aan. We hebben nog voldoende datums over maar wees er wel snel bij, vanwege de huidige Covid-19 maatregelen ontvangen we veel reserveringen.


   Bombeke Last Minute Camper Huren
   Vertrouwd door meer dan
   250 reizigers per jaar!
   Bombeke Last Minute Camper Huren
   Bombeke Last Minute Camper Huren is een platform waar je snel, gemakkelijk en unieke campers kunt reserveren.
   • Geweldige service ervaring
   • Snelle hulp bij pech onderweg
   • Betaalbaar & kortingen
   • Alle voertuigen zijn verzekerd
   • Ontspan en geniet van vakantie
   • Prachtig slaapgedeelte